Zorglabel

Ons hart klopt voor u

Zorg CDV

Vanaf halfweg maart zenden Radio 1 en 2 radiospots van de campagne “Ons hart klopt voor u” uit. Via deze link kan u ook de radiospots zelf beluisteren (er zijn 4 verschillende versies. Zelf krijgen wij het helemaal warm van het koortje.  

Wij zetten ons mee in om van ”Ons hart klopt voor u “een bekend merk te maken. Zo kan iedereen zien wat wij allemaal al lang weten: dat de medewerkers in onze woonzorgcentra zich met hart en ziel inzetten om hun bewoners met de beste zorgen te omringen!

Waarom deze campagne?

De residentiële ouderenzorg kampt met een slecht imago in de media. Negatief nieuws krijgt vaak de overhand. En dat is jammer. Want een goed imago is belangrijk voor het aantrekken van cliënten én medewerkers. Zorgnet Icuro nam daarom begin 2019 het initiatief om een brede communicatiecampagne op te zetten. Zij werken daarvoor samen met communicatiebureau Choco.

Deze campagne wil de ouderenzorgvoorzieningen in de social profit beter in de markt zetten en hen als ”merk “positioneren. Het doel is om tot een beter imago en tot meer bekendheid van de social profit voorzieningen bij ouderen, hun familie en netwerk, maar ook bij doorverwijzers, potentiële medewerkers en de pers.

Zorg hb

De ouderenzorgvoorzieningen van Zorgnet-Icuro willen hét referentienetwerk zijn voor mensgedreven ouderenzorg. Ons hart klopt voor u. Hier staan mens en zorg centraal.

Wij onderschrijven 6 engagementen waarvan iedereen deze, zonder uitleg, begrijpt.
Die jou aanspreken en waarvan men spontaan zegt:

“Ja, ik vind dat ook belangrijk. Ja, dat klopt voor mij! “


1. Hier krijgt u persoonlijke zorg, afgestemd op uw noden, want ons hart… klopt voor u

2. Hier vindt u een hartelijke thuis: wij creëren een veilige, warme en vertrouwde omgeving en bouwen zo mee aan een nieuwe thuis

3. Hier werken warme, gemotiveerde én deskundige mensen: zij geven echt om u en om elkaar

4. Hier bespreken we uw zorgtraject zoveel mogelijk in dialoog: zowel met u als met uw naasten

5. Hier staan uw levenskwaliteit en uw welzijn centraal: we gaan er steeds respectvol en verantwoordelijk mee om

6. Hier gaan al onze inkomsten naar uw zorg én onze medewerkers: dat is de kern van ons sociaal ondernemerschap


Op www.onshartkloptvooru.be kan je aan de hand van enkele zoekfilters (regio, zorgnood) jouw woonzorgcentrum naar voorkeur terugvinden.   

zorg Engelendale

Opendeurdag groep van assistentiewoningen De Zandhille 24/11/2022

Groep van assistentiewoningen De Zandhille opent zijn deuren voor jou!

Leer ons beter kennen via een rondleiding met nadien een kopje koffie en gebak!

Vooraf inschrijven is niet nodig.

lees meer alle berichten

Kunstexpositie 't Ponton

In september hielden wij een kunstexpositie die in het teken stond van dementie. Bewoners, vrijwilligers en medewerkers waren welkom!

Deze was te bezichtigen in ons woonzorgcentrum. Het was een boeiend project tussen mensen die verblijven in ’t Ponton én de mensen die er werken.

lees meer alle berichten