Goedbus

De Zandhille - gebruikersraad

Elke 3 maanden organiseren wij in De Zandhille een gebruikersraad. Hier kunnen heel wat zaken besproken of voorgesteld worden.

Goed-bus on tour!

Zoals voordien aangekondigd, mochten wij op 8 maart 2022 bezoek ontvangen van de ‘Goed-bus’!

Heel wat bewoners, die bij ons in de assistentiewoningen De Zandhille verblijven, kwamen even naar beneden om de mobiele thuiszorgwinkel van dichtbij te bekijken.

Wij hoorden heel wat positieve reacties. Er werd advies gegeven en samen gingen ze aandachtig op zoek naar de juiste oplossingen bij de vragen. Bewoners zijn tevreden dat ze de verplaatsing naar de Goedwinkel niet hoeven te doen.

Angeline kocht bv. een bokaalopener! ADVYS Bokaalopener Jarkey - Goed thuiszorgwinkel Zij was heel blij met haar aankoop!

Iedereen was enthousiast.

Hierdoor hebben wij samen besloten om de ‘Goed-bus’ om de 6 maanden een bezoekje te laten brengen aan De Zandhille! Bewoners kunnen ondertussen al aangeven welke hulpmiddelen zij dan willen ontdekken of waar zij een oplossing voor zoeken.

Maar misschien dat de bus de volgende keer eens door de carwash gaat vooraleer hij stopt aan onze deur. 😉

In onze gebruikersraad mochten wij enkele medewerkers van Familiehulp verwelkomen. Zij stelden hun aanbod zorg – en dienstverlening voor. Elke aanwezige kreeg een uitgebreide map met informatie. 

Last but not least was er nog een feestelijke mededeling: wij vieren dit jaar 15 jaar ADL Cluster en dit zullen wij samen met de bewoners van De Zandhille vieren!

Hierover later meer!

Familiehulp op bezoek
bokaalopener

ADL Cluster viert dit jaar zijn 15-jarig bestaan!

ADL Cluster Oostende werkt nauw samen met vzw Squatina en streeft dezelfde waarden na.
ADL Cluster viert dit jaar zijn 15-jarig bestaan!

lees meer alle berichten

Summer Kick-Off 2022

Squatina wenst jullie een zorgeloze zomer!

lees meer alle berichten